Επικοινωνήστε μαζί μας στο 24130 15016

Ανακοινώσεις

Παράταση για το Μέτρο 9 «Σύσταση και Οργάνωση Ομάδων Παραγωγών»

Με σημερινή τροποποίηση της σχετικής ανακοίνωσης του ΥΠΑΑΤ, δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων για τις ομάδες παραγωγών για την ένταξή τους στο Μέτρο 9 «Σύσταση και Οργάνωση Ομάδων Παραγωγών» που πριμοδοτεί με έως 100.000 ευρώ ετησίως τα νέα συλλογικά σχήματα, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στήριξης να ορίζεται η 9η Ιουλίου 2018.

ΠΗΓΗ: minagric.gr

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ρεπορτάζ για τα Αρωματικά Φυτά στην AGRICOLA της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Στο ένθετο AGRICOLA της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η δημοσιογράφος κυρία Αγγέλου, έχει δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα αρωματικά φυτά στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ιδέα, τις τιμές και τις εγχώριες αλλά και μη πωλήσεις.

Στο ρεπορτάζ, συμμετέχει και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλελέρ, παρέχοντας πληροφορίες για τις καλλιέργειες που αφορούν όχι μόνο τοους παραγωγούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια, αλλά και νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ευχές για καλό Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλελέρ, σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ημερίδα: Παραδοσιακές & Καινοτόμες Καλλιέργειες και Δράσεις

Ημερίδα θα διοργανώνει την επόμενη Πέμπτη 12 Απριλίου στις 10 το πρωί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Φαρσάλων Γη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Προηγούμενα Άρθρα